2020 Güzellik Trendleri

Makyaj koleksiyonunuzu oluştururken trendleri takip etmek önem taşıyor. Moda olan ve kendinize yakıştırdığınız makyajı yaptığınızda herkesin fikirler sorduğu biri olacağınız kesin.

Cilt Bakımı

Rutin cilt temizliğinin yapılmaya devam ettiği bir sene olacak. Yalnız değişen birkaç şey var. Cilt bakımınıza ekleyeceğiniz C vitamini, kolajen içerikli serumlar ile yaşlanma karşıtı belirtilere karşı savaş açabilirsiniz. Düzenli olarak cildinize yeterli bakımı yaptığınızda ince kırışıkların gitmesini ve dolgun bir cilt görünümünü sağlayabilirsiniz.

Ten Makyajı

Kalın yapılı fondötenler ve ağır makyajlar artık rafa kalkıyor. 2020’de yokmuş gibi görünen ama diğer yandan pürüzsüz bir görüntü sağlayan ten makyajı ön plana çıkacak. Aydınlık görünüm veren ince yapılı ürünler tercih edebilirsiniz. Dilerseniz ince yapısıyla kusurlarınızı kapatan BB ya da CC kremlerin gücünden de faydalanabilirsiniz.

Göz Makyajı

Yüzün en önemli bölümü olan gözler son derece önemlidir. Yapacağınız göz makyajı ile bakışlarınızı bambaşka hale getirmeniz mümkün. Sadece eyeliner çekme trendi yok olmayacağı gibi renkler de hayatımıza yeniden girecek. Renkli eyelinerların yanı sıra rengarenk göz farları da 2020 güzellik trendleri arasında olacak.

Kaşlar

Kalın kaş trendi 2020 yılında da devam edecek. Yukarıya doğru taranmış ve dağınık görünen kaşlar ise artık rafa kalkacak. Bunun yerine düzgün bir şekilde taranmış kaşlar trendler arasına girmeye başlıyor. Kaşlarınızdaki boşlukları doldururken de yapaylıktan uzak olmalı ve doğal görünümlü bi kaş farı/kalemi tercih etmelisiniz.

Dudaklar

Parlatıcılar yeniden hayatımıza giriyor. 2020 güzellik trendlerinde yer alan dudak parlatıcılarını sıkça göreceğiz. Daha önceleri mat likit rujlar hakimken kendini yavaş yavaş kremsi rujlara bırakmıştı. Son olarak ise dudakları dolgun gösteren glosslar makyaj çantanızda mutlaka bulunması gereken malzemelerden biri olacak.

Saç Dizaynı

Kısa saçlara yönelim artacak ve uzundan daha çok tercih edilmeye başlanacak. Kısa saçlara doğal dolgunluk ve dalgalar vermek gerekecek. Fön çekilirken de uçları içe ya da dışa kıvırma yeniden trend olacak. Saç rengi olarak ise daha doğala yönelme olacak. Koyu tonlarda balyaj ve ışıltılar da sıkça rastlayacağız.

Tırnaklar

Çok sevilen nail art trendini 2020 yılında da sıkça göreceğiz. Nail art şekillerinde bu yıl daha çok geometrik desenlere rastlayacağız. Renkler de yine göz farlarındaki gibi rengarenk ve cıvıl cıvıl olacak. Koyu renklere yapılan fosforlu nail artları da bolca görebiliriz. Kalıcı oje yaptıracaklar bu trendi uygulayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bize Ulaşın

Reklam: info@nerodijital.com

Basın: info@sosyetiq.com